«І все, що тільки робите,
робіть від душі,
немов Господеві, а не людям.»
Колосян 3:23
English Translation: “And whatever you do, work heartily, as to the Lord, and not to men.” Colossians 3:23
My Response in Ukranian / Моя відповідь українською мовою: Привіт! Ласкаво просимо до спільноти! Дякуємо, що поділилися з нами. Я переніс ваш пост з категорії «Різальні верстати» до категорії «Загальне», оскільки ця категорія призначена спеціально для обговорень, запитань, порад або усунення несправностей, пов’язаних із самими різальними верстатами. Просто коротке нагадування про те, як працює наша спільнота: ми зосереджуємося на крафтингу, продуктах HTV та Loklik — таких речах, як обмін проектами, прохання про допомогу, надання порад або початок розмов, пов’язаних з інструментами та матеріалами, які ми всі використовуємо. Пости, які не пов’язані з крафтингом, зазвичай потребують трохи більше контексту, щоб усі розуміли, як це вписується в спільноту. Якщо ви хочете поділитися чимось, що стосується вашої творчої подорожі або проекту, над яким ви працюєте, ми будемо раді це побачити.
My response in English / Моя відповідь англійською: Hi there! Welcome to the community! Thanks for sharing with us.
I moved your post from the Cutting Machines category to General, since that category is specifically for discussions, questions, tips, or troubleshooting related to the cutting machines themselves.
Just a quick reminder about how our community works: We focus on crafting, HTV, and Loklik products — things like sharing projects, asking for help, giving advice, or starting conversations related to the tools and materials we all use. Posts that aren’t connected to crafting usually need a little more context so everyone understands how it fits into the community.
If you’d like to share something related to your crafting journey or a project you’re working on, we’d love to see it.